Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy ősi sámán technika, amely során nagyon finom energiákkal érintjük a lábfejeket, a kézéleket, a koponyát, az arcot és vállakat. Hatására oldódnak, azok a lelki blokkok, sérülések, melyek akadályozzák, hogy harmonikusak legyenek a mindennapjaid.

A masszázs során nagy hangsúlyt fektetünk a csakrák tisztítására, harmonizálására és blokkok oldására, melyeket ebből az életünkből, vagy akár előző életeinkből raktároztunk el.

Miben segít a Metamorf masszázs?

A masszázs segít kioldani a félelmeket, pánikot, gátlásokat, kishitűséget, a negatív gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, jókedvűbbek, optimistábbak, pozitívabbak lehetünk! A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is rendeződhetnek, mint pl. a gyomorfekély, a rendszeres végtaggörcsök, kedvezően hathat a cukorbetegségre, allergiára, migrénre, depresszióra, szívritmus zavarra, vérnyomás problémákra, izzadásra, szájszagra. Megszűnhetnek az emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!