Papp Andrea Nóra

10698514_10203803960797626_8618801709345303069_nPedagógusként és jógaoktatóként tevékenykedem.
A jógával körülbelül 2009-ben kezdtem foglalkozni, először elméleti szinten. Könyveket olvastam, barátkoztam a filozófiával, életszemlélettel. Azután elkezdtem járni az Újpesti Jógacentrumba, Nagy Andrea óráira. Az Ő inspirációjára jutottam el a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolára. Néhány tanfolyam és előadás után úgy döntöttem, felvételizek a jógamester szakra. A jógáról szóló alapvető ismereteimet itt a főiskolán szereztem, de azóta is folyamatosan tanulok, képezem magam, és természetesen törekszem betartani azokat az életviteli és erkölcsi szabályokat, amelyek segítenek abban, hogy hiteles jógaoktató legyek.

Korábban a sportnak, a rendszeres mozgásnak nem volt jelentősége az életemben. Nem szerettem a nagy fizikai megpróbáltatásokat. Nem tudtam felfedezni a sportban a miértet. Túlságosan öncélúnak tartottam. Persze, egészség, persze szépség, de valahogy nem érdekelt. A jóga, ez a csodálatosan komplex létforma megváltoztatta a szemléletemet. Ebben mindennek megvan az értelme, a miértje és az eredménye. Érdekes módon bármennyit dolgozom egy-egy órán, a végén nem azt érzem, hogy meghalok, hanem azt, hogy újjászülettem.

Mikor elkezdtem jógázni, közel jártam az ötödik X-hez. Saját tapasztalatomból mondhatom, hogy soha nem késő elkezdeni, s hogy a lelkesedés, a bizalommal teli törekvés és a türelem felemelő megtapasztalásokat eredményez.

A Szávitrí Életmód Stúdiót 2017 februárja óta működtetjük lányommal közösen. Elődjében, a Fitt Kuckóban, már 2013 óta tartottam órákat, de egyre erősebb volt bennem a vágy, hogy a saját elképzeléseim szerint működő helyen dolgozhassak. Így nagy boldogság volt az a csodálatos lehetőség, hogy átvehettük a hely működtetését.

Szeretettel várunk és fogadunk mindenkit, aki testi, lelki felfrissülésre vágyik.

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!