Nyitás 2021.05.03.

Kedves Vendégeink!
Örömmel értesítünk titeket, hogy május 3-ától újra nyitva leszünk!

Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét találkozhatunk!

Üröm az örömben, hogy a rendelet, amely engedélyt ad a nyitásra, egyben szigorúan meg is határozza, hogy csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek látogathatják a sportolásra alkalmas létesítményeket. Kerestünk kiskapukat, de sajnos elég jól körbebástyázták ezt a szabályt. Az üzemeltetőt több-százezer forintos bírság, vagy akár egy éves bezárás fenyegeti, ha nem tesz eleget a rendeletben meghatározott kötelezettségének.

Ennek fényében az alábbi feltételekkel várunk, és reménykedünk benne, hogy hamarosan enyhíteni fognak a szabályokon:

  • Az órákra való bejelentkezés továbbra is a megszokott www.szavitristudio.booked4.us oldalon történik. Megnyitottuk a felületet, már lehet jelentkezni.
  • Kérjük, most különösen figyeljetek a lemondásokra, hogy a sorban állóknak is legyen lehetőségük jönni!
  • Lemondást legkésőbb 60 perccel az óra kezdete előtt tudunk elfogadni. Az ennél későbbi lemondás esetén 500,- Ft pótdíjat vonunk le a bérletből, illetve a következő alkalommal ezt felszámítjuk.
  • A bérletek ott folytatódnak, ahol 2020. november 11-én abbamaradtak, vagyis az érvényességi időt meghosszabbítjuk az eltelt, majd 6 hónappal. (Bár, ha szeretnétek támogatni a Stúdiót, ez után a hosszú kényszerszünet után, akkor új bérlet vásárlásával sokat segíthetnétek.)
  • Egyelőre félházzal fogunk üzemelni, vagyis az egy órán résztvevők száma maximum 6 fő lesz.
  • Továbbra is kérjük, hogy csak egészségesen látogassátok az órákat! Aki náthás, influenzaszerű tünetei vannak, vagy közvetlen környezetében van covid-fertőzött, kérjük ne jöjjön!
  • Az órákon csak az vehet részt, aki rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal, illetve, ha ezt még nem kapta meg, akkor az oltást igazoló papírral. Ez az igazolvány csak a személyi azonosító igazolvánnyal együtt érvényes, tehát fontos, hogy mindkettő mindig nálatok legyen, és azt esetleges ellenőrzés során meg tudjátok mutatni. Ezzel a minket is védtek, hiszen, ha szabálytalanság történik, akkor a hely üzemeltetőjét büntetik meg. Ezért kérjük, hogy legyetek ezzel kapcsolatban megértők és együttműködők!
  • Lehetőséget fogunk biztosítani az órákkal egyidőben az élő, online csatlakozásra.
  • A www.szavitristudio.booked4.us oldalon létrehozunk egy külön online órákra történő bejelentkezési felületet, ahol a bérlettel rendelkező vendégek jelentkezhetnek.
  • Az áraink még május hónapban nem változnak.
  • A 60 perces online órák díja 1000,- Ft, a 90 perces online órák díja 1200,- Ft lesz, melyet a bérletekből vonunk le.
  • Az online órák linkjét az adott óra kezdete előtt küldjük e-mailben a jelentkezőknek.

A jóga (Andi, Nagy Niki, Adél), a gerinctréning (TesiNiki) és a hastánc (Rita) órák indulnak a május 3-i héten. Dániel Niki május 13-án, Vera május 18-án kezd.

Bármilyen kérdésetek van, írjatok a szavitristudio@gmail.com címre, vagy üzenjetek messengeren, illetve hívhatjátok Orsit a +36309970153-as számon! Amire tudunk, válaszolunk.

Várunk szeretettel!